Idzie to tyż posuchać na
www.ojgyn.blog.onet.plNō, a terŏzki jesce ku tymu na przidŏwek, recyptura na gańś – rewelacyjŏ!
Jedna srogszŏ gańś, gynał wyszpluchtanŏ wrażujymy do srogachnyj brytfanny, dociepujymy rajn nelki, cimt, pokrapiymy citrōłnōm... Tak narychtowanŏ gańś zalywōmy glaskōm biŏłego wina, glaskōm czerwiōnygo wina, dodowōmy seta ginu, seta kōniaku trzi achtliki czystyj gorzŏły, achtlik biŏłego rumu, i musowo pōł glaski tequili.
Warzić niy myszymy parszczyć, skwarzić ani piyc. Gańś mogymy wypierdolić, bo jes niyprzidajnŏ. Ale jednakowōż, tōż dyć.... zōłza! Zōłza jes ci... szmektno... palcyska ino lizać!
Aha! Ta gańś przi napoczniyńci musi być zakatrupiōnŏ, zagorgolōnŏ, bo inakszij ta gadzina wysłepała by cŏłkŏ... zōłza!