Świętochłowice - Forum bez polityki

Apolityczne forum miłośników historii i kultury Śląska i Świętochłowic
Dzisiaj jest 30 sty 2025, 17:25

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 404 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 37, 38, 39, 40, 41
Autor Wiadomość
Użytkownik
Użytkownik

Mi przyszło całkiem niedawno zmierzyć się z problemem uzależnienia syna. Nie bardzo wiedzieliśmy jak mamy sobie poradzić z narastającym problemem. Na szczęście w porę znaleźliśmy dla niego odpowiednieleczenie uzależnień k. Jeleniej Góry i dzięki temu wiem, że sprawnie poradzimy sobie z problemem. a wy jakie macie doświadczenia jeżeli chodzi o radzenie sobie z uzależnieniami?

Młodszy Administrator
Młodszy Administrator
Awatar użytkownika

Nikuśka003 pisze:
Mi przyszło całkiem niedawno zmierzyć się z problemem uzależnienia syna. Nie bardzo wiedzieliśmy jak mamy sobie poradzić z narastającym problemem. Na szczęście w porę znaleźliśmy dla niego odpowiednieleczenie uzależnień k. Jeleniej Góry i dzięki temu wiem, że sprawnie poradzimy sobie z problemem. a wy jakie macie doświadczenia jeżeli chodzi o radzenie sobie z uzależnieniami?

Może tak trochę więcej inwencji w tych kryptoreklamach. W jednym wątku Nikuśka003 piszesz o swojej narkomanii, a tu uzależnienie syna. Wiem,że problem poważny, ale ten sposób reklamowania bardzo prostacki :help: I na dodatek co to ma do wydarzeń w Świętochłowicach. Chybił trafił chyba :o

I pewnie tu już nie zajrzysz... ręce opadają :(

Użytkownik
Użytkownik
Awatar użytkownika

Słusznie, te głupie w treści, naiwnie skonstruowane reklamy zniechęcają miłośników miasta do sięgania na to forum. Szkoda.

Użytkownik
Użytkownik

Czy ktoś z Was tam chodzi - https://katowice.energy2000.pl/kontakt/ ?
Dalej jest klimat tak fajny, jak kiedyś? Czego można się spodziewać?
Jakie macie doświadczenia? Dla mnie kluczowe znaczenie ma jakość.
Jak to poukładać?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 404 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 37, 38, 39, 40, 41

Strefa czasowa UTC+1godz.